Hogyan mérjem le a kutyám nyakát?

Nyakörv esetén:

A kutya nyakát mérd le egy mérőszalaggal ott, ahol a nyakörv szokott lenni. Másik nyakörv mérése tapasztalatok alapján nem ad pontos eredményt, ezért mindene esetben javasoljuk a kutya nyakát lemérni. Ez alapján a méret alapján válaszd ki a nyakörv méretét.

Hám esetén:

Hám esetében az alábbi rajzon jelölt méretekre van szükségünk annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a kutyus új hámja. . A nálunk elérhető hámok állíthatóak.

Kupont / ajándékkártyát kaptam. Hogyan válthatom be?

Miután kiválasztottad a terméket, és rákattintottál az Igény leadása gombra, megjelenik az oldal, ahol megadhatod a számlázási és szállítási adatokat. Ezen az oldalon, az oldal tetején van lehetőség a kupon és az ajándékkártya beváltására.

Kattints a „Kattints ide a megadáshoz!” link-re

Majd add meg a kuponkódot vagy ajándékkártya sorszámát és kattints a Beváltás gombra.

Tisztítás és karbantartás

A nálunk vásárolt nyakörvek, pórázak, hámok és labdatartók mindamellett, hogy könnyen tisztíthatóak és vízállóak, hosszú ideig biztonságosak és strapabíróak is.

Annak érdekében, hogy megőrizzék az állapotukat, ajánlott alkalmanként nedves kendővel áttörölni vagy folyó víz alatt szappannal lemosni.

Mit csináljak, ha nem jó a méret?

Amennyiben túl kicsi vagy túl nagy lett a választott méret, természetesen segítünk a cserében. Kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot emailben az info@collarcare.hu email címen és egyeztetjük a visszaküldés és csere részleteit.

Visszaküldés Foxposttal:

Ha egy csomagot Foxpost automatából veszel át, 30 napig INGYEN vissza tudod küldeni, amennyiben a felbontást követően mégsem tartasz rá igényt vagy nem megfelelő.

Csomagolás:
A csomagot kérjük csomagold be, és úgy helyezd vissza az automatába!

Hogyan csináljam:

  • Bármelyik Foxpost csomagautomatánál válaszd a Csomagküldés majd a Csomag visszaküldés lehetőséget. – Add meg az eredeti nyitókódot, amivel átvetted a csomagot.
  • Tedd be a csomagot a kinyíló rekeszbe.
  • Zárd be a rekeszt, és ennyi, kész is van.
  • A csomag visszaérkezését követően felvesszük veled a kapcsolatot.

Video:

Visszaküldés más módon:

Amennyiben más módon vetted át a csomagot vagy máshogy szeretnéd visszaküldeni, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot emailben az info@collarcare.hu email címen a részletekkel kapcsolatban.