Minden terméket egyedi igényre készítünk. Oldalunk nem webáruházként üzemel, kizárólag az egyedi igény leadása történik. Közvetlenül az oldalon történő fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

A szállítással és fizetéssel kapcsolatos részleteket az igény leadása után emailben egyeztetjük.

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Ne várj a futárra, rendelj Foxpost automatába! A csomag átvételéhez szükséges nyitókódot a Foxpost SMS-ben / Viberen és emailben is elküldi. FIGYELEM! Utánvétes fizetés esetében a csomagautomatánál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Szállítási költség
1200 Ft

Házhozszállítás

Futáros házhozszállítás. A várható érkezésről a futár SMS-ben/Viberen küld értesítést. Utánvétes fizetés esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni.

Szállítási költség
2200 Ft

Fizetés

Előre utalás

A rendelésed részleteinek egyeztetése során elküldjük a banki átutaláshoz szükséges adatokat. Az átutaláskor a megjegyzés/közlemény rovatba tüntesd fel kérlek a rendelésszámot.

Utánvét

Amennyiben a csomag átvételekor szeretnél fizetni, van lehetőség utánvétes fizetési mód kiválasztására.

Díja
200 Ft

Visszaküldés

Amennyiben a termék nem felel meg az elvárásaidnak, lehetőséged van 14 napon belül elállni a vásárlástól.

A visszaküldést saját költségedre kell megtenned. Kérjük ilyen esetben emailben vedd fel velünk a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban.

A termék visszaérkezését követően visszafizetjük a termék vételárát az általad megadott bankszámlaszámra. Kizárólag a termék árát tudjuk visszatéríteni. Sem az eredeti vásárláshoz kapcsolódó szállítási költséget, sem pedig a visszaküldéssel járó költséget nem tudjuk megtéríteni.

Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben: {email}